Velkommen Gjest | Logg inn

Personvernpolicy – Dine data – ditt valg.

Informasjon om bruk av personopplysninger:

Target United AS er opptatt av å ivareta ditt personvern på en god måte, gi deg god informasjon, og gi deg mulighet til å bestemme hvordan dine data samles og brukes.

Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er informasjon som kan brukes til å gjenkjenne en person, for eksempel navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse. Det kan også være opplysninger om hvordan du bruker tjenesten – for eksempel hvilke sider du besøker på target.no.

Hvilke opplysninger bruker vi, og til hva?

Vi samler og bruker data for å tilby deg best mulig tjenester og for å ivareta dine rettigheter ved kjøp av produkter hos oss. Vi behandler i hovedsak to typer personopplysninger – de du selv oppgir til oss og de som oppstår når du bruker våre tjenester. Når vi håndterer data, er vår fremste oppgave å gjøre det på en sikker og forsvarlig måte.

Du bestemmer over dine data.

Du har rett til innsyn i hvilke opplysninger vi lagrer om deg, til å få utlevert opplysninger og til å korrigere feilaktige opplysninger. I tillegg kan du når som helst kontakte oss for å få slettet dine personopplysninger ved å bruke vårt kontaktskjema.

Bruken av dine personopplysninger er underlagt Personopplysningsloven. Vår garanti til deg er å forvalte dine data på en trygg, brukervennlig og ansvarlig måte. Når du bruker våre tjenester skal du være trygg på at sporene du etterlater deg forvaltes på en forsvarlig måte – og naturligvis i henhold til norsk lov.

Ved å fylle inn dine opplysninger og handle av oss, samtykker du ved å bekrefte i eget felt i handlekurv, at dine personopplysninger kan lagres og brukes av Target. Lagringen skjer for å kunne oppfylle våre forpliktelser overfor kunden, samt til bruk i vår markedsføring.