Velkommen Gjest | Logg inn

TV:

Canal Digital:
Spørsmål:  Etter søk av Canal Digital satellitt mangler flere kanaler, hvorfor?
Svar:  Fra tid til annen endrer Canal Digital sitt oppsett for satellittsendinger.  Dette blir ikke automatisk fanget opp av TV.

For Finlux 19-24": last ned mb90_sdx.sdx
Last denne inn i roten på en minnepenn.

Gå i meny. Klikk på det bildet som tilsvarer menyen på ditt apparat.

Har du denne menyen, klikk bildet under:

........................

Har du denne menyen, klikk bildet under:

 

For 32 og 40" sjekk merking bak på TV for bestemmelse at type.
Typebetegnelsen står øverst i høyre hjørne.

Finlux 32C285FLXD og 40C227FLX : Manual - DVBSCL

Finlux SNC1015, SNCB29 15, SNCB30 1: Manual

_______________________________________________________________________________________________________
 

RiksTV:
Spørsmål:  Etter å ha søkt får jeg ikke inn noen kanaler, hvorfor?
Svar:  Sjekk antenne.  Er det vanlig "gammeldags" antenne; Ser alle kontakter og koblinger OK ut? (også den enden som er oppe i antenna)  Har du en elektronisk antenne med forsterker?  Sjekk om denne får driftspenning, at lyset på forsterkeren lyser.

Spørsmål:  Jeg får bare inn NRK-kanalene, hvorfor?
Svar:  Alle andre kanaler enn NRK er kodet.  For å se på disse må en ha CAM, kort og gyldig abonnement fra RiksTV.  Er dette i orden?  Er CAM og kort paret?  RiksTV må ha kortnummer og nummer på CAM i sin database og ha sammenkoblet disse.  Detekterer TV at CAM er satt inn?  Gå i meny, gå til innstillinger eller funksjon (modellavhengig).  Velg Conditional accsess eller CI info (modellavhengig).  Kommer det "ingen modul" frem på skjermen kan ikke apparatet se CAM.  Ta ut CAM og sett denne inn igjen.

Spørsmål:  Av og til når jeg skrur på TV er kanaler borte eller de forsvinner kort tid etter jeg har skrudd på, hvorfor?
Svar:  RiksTV foretar jenvlig oppdatering.  Som regel foregår dette rundt kl. 3.00 på natten.  Om TV har vært strømløst får det ikke med seg denne oppdateringen.  Skru av apparatet med fjernkontrollen.  Den røde standbylampa begynner å blinke.  La den blinke seg ferdig.  Når det er fast, rødt lys kan du skru på TV og alle kanalene er der igjen.