Velkommen Gjest | Logg inn

Våkner leselysten din når de andre har sovnet?

Det kan være problematisk å dele rom på hyttetur, spesielt hvis du er en lesehest! Ta med en leselampe på neste tur, så du kan sluke årets påskekrim med god samvittighet.

Hyttesesongen er her, og sammen med ski og allværsjakker tar de fleste av oss også med seg bøker. Sjansen er stor for at reisefølget har med seg et lite bibliotek på tur: Unni Lindell, Radioresepsjonen, Jo Nesbø eller Anne B. Ragde er nok også med deg i påskefjellet.

Men hva har eierne – forhåpentligvis – til felles? Et brennende ønske om å ikke forstyrre turkameratene sine når det er duket for lesetid på senga. Her kan Aurora leselampe hjelpe deg!

Du kan vinkle lampens arm i den stillingen du ønsker, slik at du får lys akkurat der du trenger det. 

Batterikapasitet for en hel bok

Er det én ting du ikke trenger, er det enda en duppeditt som må lades opp hele tiden. Det må du ikke å bekymre deg for med denne leselampen. Her får du 6-10 timer med lesetid per oppladning, som maksimalt tar seks timer.

Lampen er også utstyrt med en energisparende pære, som gir en strømreduksjon på hele 80 prosent sammenlignet med glødelamper.

Visste du forresten at det tar cirka 10 timer å lese en bok på 300 sider? Det betyr at du kan lese en hel bok før batteriet må lades, og hele 3000 bøker før lampen møter sitt endelikt  – om det noen gang skulle være et tema.

Dimbar berøringsbryter

Aurora leselampe har en dimbar berøringsbryter, som enkelt lar deg justere lysstyrken i tre trinn. Det vil si at den er like praktisk som en leselampe ved nattbordet som på et skrivebord.

Lampen har et øyebeskyttende, mykt lys, som blant annet skal forhindre svimmelhet. I tillegg har lyset et naturlig skinn i seg – da unngår du både hodevondt og ubehag knyttet til belysning.

Stilren reisevenn

Når du først har gått til anskaffelse av en leselampe, er det en fordel at den også kler de fleste rom og miljøer. Denne snertne saken er laget i brunt skinn, med detaljer i sølv som fremhever det elegante designet.

Ønsker du deg en ny reisekompis til hytteturen, soverommet eller arbeidsplassen? Bestill den hjem fra nettbutikken i dag!