Velkommen Gjest | Logg inn

Våre varemerker

Vi samarbeider kun med anerkjente merker som er kjent for høy kvalitet.

Sangean

Vi er veldig stolte av merket Sangean som regnes som det beste av det beste innen radio og lydprodukter. Sangean ble etablert i 1974 og er kjent for enestående kvalitet og design. Som en av verdens største radioprodusenter, er Sangean ledende innen DAB / DAB+, internettradio, arbeidsradioer og lydsystemer. Norge er et langstrakt land der dekningen er opp og ned, men det er ingen utfordring for Sangean. Radioene har et uslåelig singnalmottak. Det vil si at du får ren lyd der du ellers ville fått skurr. Det er ikke uten grunn at radioene har scoret ”best i test” i flere tester.

Se alle våre Sangean produkter her

Roberts

Roberts Radio er et ærverdig britisk merke som har utviklet høykvalitetsradio i over 80 år. Siden oppstarten har de blitt en anerkjent del av markedet over hele verden og har lenge vært offisiell leverandør av radioer til den britiske kongefamilien. Radioene er tilpasset digitaliseringen av norsk radio, med mulighet for integrert Spotify, lang batteritid og 12 volts løsninger. Roberts Radio er opptatt av at radioen ikke bare ha en fantastisk lyd, men også være en integrert del av ditt hjem og interiør.

Se alle våre Roberts Radio produkter her

Finlux

Finlux er i dag det fjerde mest solgte TV-merke i Norge. De utvikler funksjonelle TVer med høy kvalitet. TVene leveres også med miljøvennlige 12 volts løsninger som passer hytter, båt og caravan, men også hjemme. Finlux har eksistert siden 1927 (Asa Radio Oy) og ble senere en del av Nokias forbruker-elektronikk divisjon i årene 1992-1996. I 2006 ble varemerket kjøpt av Vestel-konsernet, som er en av Europas største TV-produsenter. Vi har siden 2006 vært distributør og agent for Finlux i Norge.

Se alle våre Finlux produkter her

Russel Hobbs

Det britiske merket Russel Hobbs er markedsledende i England på småelektrisk til kjøkkenet. Produktene er innovative og passer den norske forbrukeren. Russel Hobbs er med deg fra den første kaffekoppen om morgenen, til lunsj, middag og dessert. De kommer stadig med nye serier og legger vekt på funksjon, design og kvalitet.

Se alle våre Russell Hobbs produkter her

Medisana

God helse er viktig. Vi har valgt å samarbeide med det tyske merket Medisana, som er ledende innen helse- og velværeprodukter. Medisana har vokst seg til å bli verdensomspennende og er anerkjent for kvalitet for sluttbrukeren. Med smarte løsninger som smartfunksjoner og appstyring har du full kontroll, og kan føle deg trygg.

Se alle våre Medisana produkter her